How do i say you are beautiful I cant take my eyes of you


Max när han var bara 1 år. Världens sötaste te amo

Kom precis hem från Max med min egna lilla max som fyller 3 år idag min fina älskling. Var i kista med luis och köpte jätte fina presenter till min lilla älskling. Nu ska jag natta han, han e helt slut efter idag. slänger in ett till nattinlägg senare. LOVE


No im not lucky im blessed



Sitter här just nu och väntar på att mams ska laga min favorit mat fritierad fisk m hennes egna potatissallad & världens saftigaste sallad. Senare tar vi en tripp till bromma med min luis, han ska köpa en ny säng till lilla kilo( hand hund) och efter det tänkte jag trippa vidare mot solariumet. LOVE


Dangerously in love

Var precis och kollade på när min fina älskling stefan skulle spela en match. Sitter just nu och äter mumsiga jordgubbar och lyssnar på musik. Imorgon är det fredag och det menas med fredags mys, är lite sugen på gå ut men we will se about that. Skulle ta lite bilder på mitt nya hår men nej batterierna va tvugna att dö, är typ för ful eller något den dog direkt. Saknar sommaren fett alltså blir ICECOOLD av kylan den är fan inte o leka med.

Nu ska jag fortsätta titta på chris brown fattar inte hur han kan va så fucking fin, han får gärna misshandla mig take me down whatahell he wants i dont mind babyboy.


LOVE


Nu blir det fram med kameran och försöka lägga in så mycket bilder som möjligt.

Är usel på att blogga som sagt men ska försöka lägga in så mycket bilder så möjligt, många klagar på att jag inte har bilder borde lägga upp fler bilder, många vill se mitt hår och se hur brun jag blivit efter att jag solat nu ett antal gånger. Imorgon kommer jag börja uppdatera oftare. Promise promise. LOVE


A true friend will not leave you alone to go meet a guy you are DONE

Har haft det lite stressigt därför har jag vart en dålig dålig bloggare men imorgon så börjar jag blogga som vanligt lovar att uppdatera ofta, mina tjejer klagar och några av er oxå, jätte många har velat se hur jag ser ut i ljushår så lovar att ta en bild imorgon. LOVE

Why you trippin like that baby


HEY HEY

Dålig bloggare jag har blivit det ska verkligen bli skärpning, har fortfarande inte tagit bild på mitt hår men nu när jag har duschat mitt hår nästan varje dag så har färgen blivit mycket pretty pretty. I fredags vart det en utgång m jessica och anna. Vart ingen bra utgång direkt blev mycket drama och mycket ''give me attention'' riktiga attentionwhores.

I går så var jag bara hemma, mams hade tjejmiddag så det blev lite drinkar och massa gottigott, så det blev en lördagsmys och en tripp till solariumet. På tal om solariumet så gick jag till en helt annan, min lollo brukar sola där och sa att det va riktigt grymt där, rätt så highclass musiken spelades upp till max och det va bara so good men det var dyrare än vanligtvis fast det är värt för brännan i've got. Stället ligger i vällinbgy drop in solarium vid centrumet precis. nu när desperate housewifes e slut så finns det flera säsonger av bad girls club som skall följas love it!


Never regret anything that made you happy



Day 15
Något jag ångrar? Jag ångrar inget jag har gjort, jag ångrar inget av det jag gett eller fått. Jag kanske har ångrat att jag gjort något, någon liten sak som gjorde så jag kände fan vad onödigt borde inte gjort de men aja what 2 do skadade ingen eller mig själv. Jag kan defenitivt inte ångra att jag blivit kär förut och blivit sårad pga det för det är den vackraste/bästaste upplevelsen som finns.

Ångra ingeting som fått dig att lee en gång i tiden.

I would go through all this pain take a bullet straight through my brain


Världens sötaste ungar

I can't hide my feelings especially when the whole world can see that my heart is in two different places


you wanna be on TOP


Kom precis hem från en powerwalk. Var tidigare i kista med my lady och fick veta att hon bärde på en hemlighet
för mig i flera flera dagar hon va för rädd 2 tell me, hon är som min lillasyster och jag blir lätt arg på henne om hon gör något fel/dumt säger alltid det jag tycker och känner och hon vet de, så jag vart galet chockad över att hon höll de så länge och gjorde värsta historien om saker o ting. Märkte att det va något som inte stämde men visste att hon skulle säga hur det va haha jag kunde typ inte äta upp min mat för jag vart så chokad över att lilla bajsfian höll det så länge ifrån mig. Är ialf jätte glad för hennes skull att hon är glad tål inte se henne nere.

Ialf skulle precis göra pannkakor till min mams men då fanns det ingen mjölk klar så det blir tyvärr inga pannkakor för hennes del. Är irriterad på stefan så jag sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik( kom inte och fråga mig varför jag e irriterad på dig idiot) LOVE


All the things we should've done that we never did

Day 14
En bild på mig för ett år sen. LOVE




Exotic its how I describe you


En gammal bild på mig & fina jennica


Gud vad jobbigt det är att sova med en liten hund valp alltså, tassar hit och dit arslet på hela mig, blöta pussar mitt i ansiktet
. Vaknade upp vid 11 för att ta ut den här lilla busfrön och sedan gick jag hem och la mig i någon timma. Idag har jag tandläkar tid kl 18:00 ganska ovanlig tid, dubbelkollade ifall de stämde visste inte att tandläkaren var öppen så sent, men men det blir en liten romantisk middag med my lady senare i kista food court.

Väntar just nu på att Luis ska komma och hämta lil chico så jag kan hoppa in i duschen i lugn & ro. Bloggar senare PUSS


Cant get enough

Nu blir det mys med min lilla sol och en fet chips påse m iskall coola.



Från mörkt hår till ljust hår

Har fått många frågor om hur jag gjorde så tänkte lägga upp hur jag gjorde allting.
1. avfärga mitt hår med en blondering från schwarzkopf som va speciellt till mörkbrunt hår. Eftersom jag har så tjockt hår och halvlångt så köpte jag två st men de skulle ha varit bättre ifall jag hade köpt 3, då hade det inte blivit så fläckigt och ojämnt.

2. Jag la i en ljusaskblond & en satin blonde färg blandade dem och sedan la jag de i håret i ca 30 min men det blev bara lite ljusare men fortfarande fläckigt, såg ut som tigermuffins typ. Det va fel av mig borde ha väntat till imorgon och köpt flera styckna avfärgningar ist men nej jag har ingen tålamod.

3. Jag köpte 3 styckna nya avfärgningar och hade det i ca 40 min. Det blev mycke bättre och mindre ojämnt så resultatet blev ganska bra jätte jämt men lite för blont och ljust så jag åkte och köpte 3 packet nya med nummer 7 loreal blond och till slut blev det den resultaten jag velat ha. Allt som allt så gick ju allting åt  ungefär 13-14 hundra så jag kunde ju ha gått till en frisör men när jag gjorde det förra året så kunde dem inte gå från mitt mörka hår till ljust så det blev brunt och då kostade det mig 15 hundra och jag slösade ju på ganska mycket hårfärg så allt skulle ha kostat 1000:-kr max.

Mitt hår blev lite torrt efter all färgning men jag köpte elvitals hårinpackning och det gjorde mitt hår back on track igen kan man säga. Det blir som vanligt efter några inpackningar.

PS. köper du en vanlig blond så skulle jag rekommendera att köpa jane mood pärlblond, det tar bort oranga/gula skiftningar.




Im in love with this feeling

Day 13
Jag har faktiskt drömt om att gifta mig vid stranden, i cabo, st tropez eller kanske karribien, en sån dröm har väl alla tjejer upplevt men det skulle va speciellt ifall man drömmer om att få gifta sig på en fin strand med solnedgång, romantiker i know. Men gifta mig kommer om flera år så det kanske dyker upp någon ny dröm.



Never give up if you still wanna try

Känns så tomt och inte vakna med min lilla busfrö sov ju med han igår och det är helt sjukt hur skönt det är att känna hans lilla nos på min hals haha världens sötaste lil chico. Nu ska jag ialf in i duschen och sedan fixa något mums att äta. Min mamma är förkyld så jag börjar känna att det börjar bli lite förkylning åt mitt håll, hoppas verkligen inte det!
Idag händer inget speciellt förutom att jag tänkte baka något men vet inte vad, har ni några tips på goda bakelser?
Är så trött på den här kylan  de märks ju verkligen att sverige är landet med mest självmordsförsök och depression till max. Vi har ju typ sommar i 2 vekor sen blire regn och sol i en jävla dag typ.

Glad alla hjärtans dag mina fina läsare

Har glömt bort bloggen typ men det har inte hänt så mycket förutom att jag nämligen e blond just nu, ljusbrunt med blonda skiftningar i lite svårt att förklara men lägger in en bild så fort jag har tagit en ny bild. Sitter och pratar just nu med mams om att jag e fett sugen på resa till chile så tror vi tar en tripp till chile nästa år i januari cant wait, har inte varit där sen jag va 10 år.

Nu ska jag titta på mitt chilenska program som börjar 22:00 (calle 7) hoppas alla haft en underbar dag med era nära & kära eller boyfriends själv har jag myst med min vackra familj och min lilla vovve.


Lite åt det här hållet ser mitt hår ut just nu

No matter what i do I will always be your sugar honey

Någon frågade om recept på mini donutsen http://www.tasteline.com/Recept/Donuts___munkar sen får du själv bestämma hur stora/små ni vill att dem ska vara.

Nu ska jag hem till min fina och hämta min lilla sol sedan blir det hem till mams där en god mat väntar på mig.


En sjukt gammal bild på mig och fina helen, där va mitt hår guldblont

Theres no one like you


Så här mycke kalorier kan det bli när man har mens. Mini donutsen blev delicious och pannkakorna oxå mums m. sylt och socker fanns ingen grädde annars blir det grädde oxå MUMS

if you want to feel love than you gotta love




Följde med tjockisen till doktorn och sedan mams för att storhandla, vi storhandlar rätt så ofta eftersom alla i familjen älskar att äta, så är det ju alltid mycket folk hära. Köpte lite grejer för att baka, ska baka mini donuts m choklad on the top yummey. Är jätte sugen på att färga håret askblond inte blond/guldblond utan ASKblond men det är så svårt för jag har så mörkt hår men har den tanken och får se hur det blir. Nu ska jag fortsätta prata med jessica en liten stund sen börjar jag med bakandet.


You inspire me to be better


Har inte haft tid för att blogga har passat min lila busfrö måste hålla koll på han everytime every step. Idag så kom luis hem så lämnade hans hus med ett fullt kylskåp, det blev en storhandling åt han innan han skulle komma hem. Det kommer kännas så tomt o sova utan min lilla sol. Nuttisen som måste sova på mig eller ha sin mun mot mitt ansikte.

Lagade en god middag till mig själv och my love. Det blev potatisgratäng m. god kryddad fläskklottet & en god a la chilena sallad och jag säger bara taste is king. Har världens mensverk så ska ta en iprem sen lägga mig och titta på two and a half men. Sleep tight mina läsare

Do more of what makes you happy



Nu blire en tripp till pris extra här ska det handlas mat YUMMEY


You plus me it equals better math



Day 12
En plats som jag varit på och verkligen älskar klimatet, kulturen, maten och mycket mer är Cypern som jag reste till, va där i 7 veckor, nästan för varmt men just nu ska jag inte alls klaga på vädret skulle göra vad som helst för känna den värmen igen.


I may be bad but im perfectly good at it



Dont you see that you're fading away

Vaknade ganska tidigt idag, solen ville tydligen inte att jag skulle sova längre blir fett glad när jag kollar ut och ser solen skina i mitt ansikte, makes me verry happy. Städade precis klart och gick en liten promenix med min lilla älskling. Väntar på att paps ska komma förbi och lämna lite saker sen tänkte jag bara va här kolla på film laga  något mumsigt att äta. Första gången jag inte har någon söndags ångest. Hoho PUSS



Cant live without you

Day 11
Någonting jag oroar mig för. Ja i princip så gör jag ju det varje dag med tanke på att man vet aldrig vad som kan hända ens nära & kära eller min familj som är mitt allt. Jag oroar mig över mina syskon som jag dör för vet inte vad jag skulle göra om något hände dem eller mina vackra föräldrar. Sen så finns det ju alltid sjukdomar som bara kommer när man minst anar det you never know.


Cant really explain it im so into you

Hey mina fina peeps igår så var det jätte stressigt så kunde tyvärr inte lägga upp någon bild men jessica tog en bild igår på outfiten så den läggs upp lite senare.Det blev entourage ikväll igen, alltid lika kul och bra gratis service av bobby. Ikväll så ska jag babysitta min lilla sol så idag blir det en lugn lördag med massa gottigott. Nu åkte min luis till malmö så tänkte passa på att städa hära och sedan mysa med min lilla kung. Är sjukt sugen på att baka så tror jag ska baka ngt mumsigt men frågan är vad för något...



She got her own

GYNNING

Sveriges bäst klädda kvinna och vackrast

If you dont ask you will never know


feaky friday idag blir det utgång med Girlsen så lägger upp en bild på mig med det jag ska ha inför natten hoho.
Just nu sitter jag och väntar på my love, tänkte laga makaroner m köttbullar men för mig blire snarare ketchup med köttbullar&makaroner mm mums. Känner mig lite hängig tror att jag börjar bli sjuk igen eller så är det mensen som är på gång, hoppas det men nu ska jag fixa rummet lite, tända goda ljusdofter oså hörs så länge.





When words fail music speaks


Någon ville att jag skulle visa mina air max och såhär ser dom ut snygga visst!?
Idag har jag inte gjort så mycket, var i kista food court och det blev hamburgare m pommes & bea sås again. Har varit hemma sen dess hela kvällen och ätit chips m dipp yummey, som ni ser så äter jag väldigt mycket men går inte upp i vikt så det är galet skönt men vem vet kanske börjar poppa ut lite fett här och där sakta men säkert.

Igår så körde vi land & stad har ni spelat det? ni som inte har borde göra det nu på en gång med ett gäng, så jävla roligt är det, man har kanske 6 styckna kategorier som tex Land,stad,namn,djur,frukt,kändis osv vilka som helst men land och stad ska ju självklart vara med. Någon räknar tyst från A till Ö sen ska någon säga stopp, vi säger att det blev  H då ska ni skriva land,stad,namn m.m på bokstaven H, och sen när man har gjort alla så säger man stopp och alla släpper pennan. Låter roligt ellerhur:D

Dress to impress


Ginatricot.se

Amor vincit omnia et nos cedamus amor

Day 8
En bild på mig och min fina bäste vän som känner mig in och ut och som jag själv tror känner henne bättre än vad hon själv känner sig. Big love 2 you my little lady



All girls deserve to feel pretty and beautiful

Idag så hade någon hoppat framför tåget i Rissne T banan men överlevde. Helt sjukt var det ialf jag var inte på plats och såg men vissa människor där sa att det va en tjej och att hon överlevde men ligger i koma. Ett riktigt mirakel ialf hoppas hon klarar sig och tänker helt annorlunda efter det som hände.

Var och handlade med mamsi idag passade på att plocka lite bullar & godis som vanligt. Vi åkte först till Lidl och sedan en stor handling i willys. Idag har det verkligen varit en deppig dag så har inte tänkt och göra något speciellt utan tänka kolla på love and other drugs som jag laddat ner. pussPUSS



I hate this part right here

Day 7

En dålig vana jag önskar att jag inte hade måste nog va mina dumma ångestattacker jag får, har haft det sen jag va liten vet inte varför jag får det, tycker det är så sjukt att man ens kan börja gråta från ingestans och inte veta varför, speciellt när allt är så bra oxå. Är det någon oxå som får såna sjuka attacker eller är det bara jag haha?

En till onödig vana jag har är att jag alltid säger asså/och sen i varje mening sen kan ja hacka upp mig på det när jag märker att jag har sagt det i 20 meningar typ.


RSS 2.0