HAPPY NEW YEAR

Gott nytt år kära läsare hoppas 2011 blir ett fantastiskt år för mig va det här året så onödigt väntar mig definitivt ett bättre år. Idag fyller min mamma år oxå prick vid 12 slaget så för henne ska jag fira fira ihjäl mig. Det blir middag hos mig med nära och kära och sedan blir det fest. Har inte haft tid för att skriva så mycket men jag lovar att bilder från ikväll kommer förmodligen dykas upp imorgon. Nu sa jag färga mitt hår och sedan fixa mig.
GOTT NYTT ÅR ALLIHOP OCH ALLA SOM HATAR 4 NOTHING PUSSPUSS♥
Den här mobilen blev min idag!

you gotta take the good with the bad happy and the sad


Sommar känslan är igång verkligen sitter och pratar med C om sommaren haha och frågade han om en riktig sommarbild till mitt snygga somriga collage då sa han maskrosor haha sötnosen da. Blir alldeles galen av att titta på dem här bilderna får mig verkligen att sakna sommaren right?

Hittar inte sladden till mobilen för att lägga in lite bilder men imorgon så tänkte jag köpa en ny så kan passa på att ta bild på mitt lilla köp som har gjorts under dem här dagarna. Snart är det nyår och måste köpa something 2 wear, tänkte ha min leopard klänning som jag sydde upp med ett par snygga stövletter får se om jag hittar ett par snygga. Tips någon ?

Everything happens for a reason

Sitter just nu på christoffers jobb och väntar på att vi ska gå äta på edelwise igen. Vi va i brommas nya galleria eller vad det heter. C hittade ett par jätte snygga vår/sommar skor men jag hittade ingeting som jag gillade.
Men vi tänkte åka till adidas outlet imorgon och se om vi hittar något snyggt, vill ha en adidas mjukisdress.

Laddar upp lite bilder senare. Ska baka knäck igen ikväll oxå dem tog slut alla i min familj och christo älskade dem blir glad när dem älskar saker jag bakar hihi.




I got ice in my veins blood in my eyes hate in my heart love in my mind

Jag och Jennifer ska baka knäck nu, jag gästskriver i Jennifer´s blogg


Eftersom jag är en trogen läsare och älskar Jennifer´s blogg Så fick jag det i Julklapp :P
Haha

Men nu ska vi baka,MUMS

Ciao Ciao /Maria♥



Love is about pain

Restaurang with my lovely family.
Skriver senare om gårdagen.



God Jul alla min fina trogna läsare hoppas ni får en underbar jul tillsammans med familjen.



Vi gör det lite mer skönare varmare. KISS AND HUGGS

unfoolish

Vad gjorde du kl 08 imorse: sov väldigt djupt
Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade i telefon
Det sista du sa högt: Vilken film

Det senaste någon sa till dig: Ska vi kolla på en film
Vad har du druckit idag: oboy, vatten, coola
Vad var det senaste du åt: En liten grillchips påse

Vad var det senaste du köpte: Mysiga skor
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun
Vad är det för väder hos dig nu: Alaska is here

Godaste glassmaken: Gammeldags vaniljglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Sover du tungt: Ja.

Drömmer du mardrömmar: Ja väldigt ofta
Favoritklädsel: Det som får mig att känna mig bekväm
Favoritlåt just nu: Ashanti - foolish, gammal klassisk
Vad ser du om du tittar till höger: en tv
Vad gör dig glad just nu: Mina vänner och min familj
Vad ska du göra härnäst: Kolla på en film med paps

Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad och lite trött.
Favoritgodis: surisar

Kläder just nu: Mjukisdress 
Sommarplaner: Sola bada festa äta äventyr you name it
Hur många kuddar sover du med: 3  

Morgon eller nattmänniska: Inget av dem Sover gärna närsomhelst
Vad är viktigast för dig: min familj mitt allt 
Är du kittlig: Ja

Snarkar du: Nej 
Stjärntecken: Oxen 
Äckligaste insekten: myror 


See, when I get the strength to leave you
You always tell me that you need me
And I'm weak 'cause I believe you
And I'm mad because I love you
So I stop and think that maybe
You can learn to appreciate me
Then it all remains the same that
You ain't never gonna change
Never gonna change, never gonna change



Now i got the flow cuz i knew it from the start baby when you broke my heart that i had 2 come again and show you that im real

Ska snart följa med mams till willys för att handla maten till imorgon, skönt ialf att alla julklappar är fixat och klart. Tänkte passa på då att köpa hårfärg, till er som undrar vilken färg så är det bara blå svart, har svart just nu men det börjar bli lite mörkbrunt och jag gillar när det verkligen är black black, tycker det är så snyggt när man är brun oxå. Ska testa locka mitt hår ikväll oxå med min nya smala locktång så lägger upp en bild senare så får ni se resultatet.



My little sunshine

God dag every1 vaknade för ca 1 timme sen och håller på laddar ner scooby scooby doo för Max älskar scooby doo fast för han så heter det scoodii scoodiii dooo haha så jävla söt. Bara 1 dag kvar till julafton ska bli så kul och se Max reaktion när tomten bara faller in. Tänkte baka lite kärleksmums till imorgon oxå men det blir nog lite senare.


Max när han bara va en liten snorig plutt 1år♥

its amazing that when someone break your heart you can still love them with all the little pieces

Jag mår som jag förtjänar, som den tjocka envisa tjej iam. Började kvällen med att göra mumsiga pannkakor med socker och sylt thats how i like it och sedan 10 min efter chips med dipp förstår inte vart jag får plats med allt, inte bajsar jag 5 gånger om dagen ialf, men men nu ska jag ta susa sött för imorgon blir det barnvaktning åt my little boy Max. Sweet dreams.

Fiercehanna


Slow jamz


En gammal goding som jag tror alla loved it
 
She some new edition some minnie ripperton
will definitely set this party off right
said she want some ready for the world


I wonder why I never learned my lesson It's feeling like its second chance and it's the first impression

Hey mina trogna söta läsare kom precis hem från stan köpte det sista juklapparna och fyfan vad kallt det är helt sjukt. Min önskelista har nämligen ändrats såg ett par nike air max som va hur snygga som helst, hel vita med lite baby blue här och där, så kamera är inte direkt nödvändigt eftersom jag har en som funkar så bort med den.



dress to impress

Hann bara fixa till en klänning så jobbigt trodde verkligen det skulle typ ta en halvtimme max, men var tvungen att nåla hela klänning först för att checka till längden osv. Men resultatet blev ialf rätt så okej blev ganska nöjd, skulle sitta as snyggt med ett par skoletter.


Såhär blev klänningen och den var innan under mina knän


Maybe something åt det här håller skulle klänningen vara lovely på.


Stupid bitch

Läste precis på aftonbladet att en liten pojke på 1 år brännskadades på dagiset när hans dagisfröken skulle tvätta honom efter bytt blöja. Hur kan man va så jävla dum och inte känna på vattnet när det rinner, hur fan sköljer dem små barnen? Därför ska min little baby gå på dagmamma. Stackars pojken ligger på intensiv.

det här var hennes förklaring till händelsen.

”Ett tekniskt fel”

Förskolan säger att händelsen berodde på ett tekniskt fel.
Enligt pedagogen, som skulle byta en blöja på Carl när han bajsat ned sig, kollade hon att vattentemperaturen var okej men att barnet sedan sprattlat när hon skulle skölja av honom. På något sätt kom barnet eller pedagogen åt kranen skriver förskolan i ett brev om händelsen.Pedagogen ska sedan ha märkt att barnets hud blev röd och kallade då på en kollega, som i sin tur sedan ringde pappan.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8301690.ab


once I had it all

Blev jätte trött efter att fixat till klänningen men lägger upp bilder på den imorgon. Hade beställt en klänning som jag hade glömt bort helt från h&m, provade den direkt och den var ganska fin, perfekt till sommaren det är verkligen för kallt för att gå ut med klänning utan leggins..


Den finns i massvis med olika färger men jag gillar verkligen leopard så det blev den.

Brown Beauty

Tänkte åka och sola nu men tänkte först gå förbi hemköp och köpa nålar och tråd, ska fixa några klänningar ikväll. När jag rensade min garderob så hittade jag två klänningar som jag vill korta och eftersom jag tröttnar väldigt fort på kläder & skor så tänkte jag att det alltid går att ´´designa´´ om något lovely.



Never look down on anybody unless you're helping him up.

Vaknade upp med en klump i halsen igen kanske för att chico va tvungen att lägga sig på täcket och ibland ville han själv ha täcke så han hoppade över mig för krypa under täcket, inte nog med det så drog han täcket till sig själv, ibland undrar jag ens om han är en hund haha sötisen da.

Eftersom stefan åkte in till stan för att handla och äta så tänkte jag o mams göra en god potatisgratäng med revbenspjäll och en god sallad. Vi tänkte åka och sola oxå hoho.

Somnade kl 5 igår pga att stefan alltid ska hålla på va jobbig sitta och lyssna på massa nördar på youtube som sjunger som fåglar typ. Min data eller tv funkar inte hur kul är det att va i mitt rum liksom så jag sover i stefans rum med chico:-)


Måste lära mig göra den här mumsiga drinken så go

Antes que te vayas dame un beso se que soñare con tu regreso mi vida no es igual ahora que te perdi como te voy a olvidar



y tu recuerdo me esta matando hasta la muerte aqui estare esperando
nunca lo olvides te sigo amando hasta la muerte aqui estare espreando

im moving on to something better

Hey bloggen:-) Har varit ute och köpt massa julklappar från kl 12:00 till 18:00, kom hem väldigt trött och hungrig så hade verkligen ingen ork för att blogga så därför kommer jag med ett kort nattinlägg om vad som har hänt 2day. När jag kom hem så gick jag o mams till mcdonalds och sedan handla massa gott till ett chilensk tv program som vi brukar kolla på. Köpte en ny locktång oxå, min som jag har är ganska tjock så jag ville ha en ganska smal, tycker lockarna blir mycket finare faktiskt.

Tänkte kolla på film men har sett det mesta och vet inte vad det finns för filmer annars, någon som vill rekommendera någon bra film skulle va jätte gulligt:-)


PS. Anledningen till att jag alltid lägger upp webcam bilder är pga att jag inte har någon kamera för tillfället så jag tar bilderna bara direkt innan jag lägger upp själva inlägget for you guys.

Hair cut

Ska klippa mina toppar och det pyttelilla slitna på mitt uppklippta hår och tunna ut det lite har så himla tjockt hår. Anledningen till att jag inte går till frisören är pga att ifall man ber dem klippa 1-2 cm så klipper dom 6 cm det har verkligen hänt mig så jävla många gånger, de vill klippa på sitt sätt hela tiden. Min familj och jag hade en jätte dutig frisör som brukade komma hem till oss men han har flyttat till london. Men är rätt så duktig och blir oftast nöjd när jag fixar det själv så nothing 2 complain:D


Tell the devil I said hey when you get back to where you're from

säg hejdå, för livet går vidare,
och kom ihåg att de finns nåt som är finare


Fear no man trust no bitch

2day im feelin better känns jätte bra faktiskt, sitter och tittar på ensam hemma 3 med mams. Idag blir det en lugn söndag, jag och mams tänkte gå på någon restaurang men vet inte vilken än, är så trött på kina restaurang har bokstavligen mördat stället.


en gammal goding på mig


Longing for? my baby to love me more. What im a longing for? babylon release the cure



I know theres someone must be there comforting
you whenever you need a friend
i will make you mine give me
some time  surley
make you mine♥

Gave u all I had and u tossed in the trash yes u did 2 give me all ur love is all i ever asked cuz what u dont understand is id catch a grenade 4 ya

Det blev faktiskt en solning ändå och sedan mötte jag paps för att handla lite gott. Är nu en liten chokladboll me like alot. Idag har det precis inte varit världens bästa dag om man säger så, hänt lite saker som jag behövde lätta på hjärtat men mår mycket bättre och måste bara säga att ifall man känner sig lite nere pga vilka orsaker som helst, vissa blir nere av vädret vintern, det är ju riktig ångest på vintern men så ere väldigt bra att få ut det, känns som en lättnad, många personer mår dåligt på insidan men ler som joker på utsidan och det är inte bra alls för i slutändan mår man bara dåligare, så big up 2 cry haha nej men att gråta,älska,skratta osv är ju mänskligt.

PS måste bara säga att jag har världens bästa paps familj vänner everything



How many people you blessed is how you measure success

Snart så ska min fina luis komma hit med massa gotti gott till mig, lite chips, dipp, godis och coola mumsigt.
Har inte sett han på några days så det ska bli skönt få prata med han om lite saker. Vill verkligen ha sommar blir deprimerad av kylan har bara legat i sängen och tittat på massa filmer som har gått på tvn. Har ingen lust att gå ut heller.. what 2 do lixom... Har ingen ork för att gå sola heller så det får bli imorgon istället.


Blir så sugen när jag kollar på den här mumsbita bilden!
tror jag ska göra pannkakor, det blir ju snarare lördagsfetning än lördagsmys typ.


there is nothing stopping me from loving you touching and rubbing and kissing and hugging you

Finns inget skönare än att vakna upp med my baby chico precis med huvudet bredvid, så söt älskar att sova med han finns inget mysigare. Vaknade upp ganska sent va uppe jätte sent med Stefan, haha vi höll på kolla på alla ica reklamer, dem måste ju va dem roligaste reklamerna ever!

Igår var det fredagsmys idag blir det lördagsmys med massa gottigott. Jag solade aldrig igår så tänkte sola idag 30 min, jag har svårt för att bränna mig utan blir brun direkt brukar bli lite lite röd om kinderna första gången ifall jag inte solat på flera flera månader. Har ingen kamera just nu utan jessica tog med sig den till peru så jag har bara en webcam men får se ifall my suntaning syns. Nu ska jag hjälpa mams att laga mat puss.


My dream♥

Endless love is a blessed love



You'll never find no one in this lifetime to love you like I do
so never mind things that people say that I'll never hurt you


All i want for xmas is you


Den e verkligen snygg formas efter kroppen, den ser inte så bra ut på bild men 4 real är den verkligen 2 die för.
Har en marinblå boomerang men den känns så uttjatad faktiskt vart man än går så ser man den haha. Så det blir nog den här jackan.
          

Samsung ES75 14,2 megapixel den verkar va jätte bra, gillar samsung kameror faktiskt men vet inte vilken färg än, vilken tycker ni e finast? röd eller svart.



I know his crew is kinda shady sometimes it gets kinda crazy but he treats me like a lady gives me everything i need

Kina restaurang blir det ikväll med my mams och sedan chips m dipp and some candy tajm. Eftersom vi ska till restaurang i sundbyberg så tänkte vi passa på att sola, perfekt när det är svinkallt ute så ligger jag i värmen med lite svett.. haha... min lilla baby max va här precis, passade honom ett litet tag för hans föräldrar skulle kolla på en lägenhet. Hur som helst så blir det ialf en mysig fredagsmys.


Min fina max på lucia♥

If you cant fly then run if you cant run then walk if you cant walk then crawl but whatever you do you have to keep moving forward


its hard to let go when you dont want to but what can you els do
 if its not the way you want it to be♥

I hate this part right here

Igår på kvällen så kunde jag inte logga in på blogg.se försökte så många gånger att jag till slut orkade inte mer.
Iallafall så vaknade jag för ca 40 min sen fick en lång lång sovmorgon men däremot så fick jag ingen skön dröm.
Det är helt kaos ute, snöstorm and everything så ska nog försöka hålla mig inomhus 2day.

Hittade en digitalkamera som jag gillade alot och även en jacka som är to die för verkligen så får hoppas att jultomten är snäll iår :-)
Är jätte sugen på en speciell potatisgratäng som man köper färdiglagad, det är bara att stoppa in den i ugnen, så jag tänkte gå och göra den nu men slänger in ett inlägg little later.

btw är det någon som vet ifall det man drömmer är sanning eller motsatsen av det man drömmer om?



When i look at you i see joy and it makes me feel joy in my heart





Det sägs att man blir som man umgås då önskar jag verkligen att
jag blir lika stark som dig baby you made it and it made you stronger.
Finaste E

When you really matter to someone that person will always make time for you no excuses no lies no broken promises

Äntligen klar med tvätten så just nu väntar jag bara på att mams ska laga min favorit pasta som hon gör. Kunde knappt gå ute det är verkligen 10 meter snö ute typ. Tänkte åka förbi en sväng till kista och köpa en mössa som jag gillade alot, lägger in en bild på den senare.

Läste på aftonbladet nyss att de planerar julattacker i stockholm och hela europa, helt sjukt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8286810.ab


Like im the only one who knows your heart cause im the only one who understands how to make you feel like a man

Idag vaknade jag ganska tidigt känns jätte skönt kommer somna väldigt tidigt ikväll säkert. Men idag blir det ialf simning lite senare behöver verkligen relaxa fan, men innan ska jag tvätta me dont like men what to 2. Känner att jag börjar bli förkyld och det får jag verkligen inte bli just nu, varje gång jag blir förkyld så är jag det i veckor vet faktiskt inte varför men så är det always.

Känns som att veckan har gått jätte snabbt faktiskt snart är det redan fredag. Har gått ut ganska mycket nu så tror att det blir en fredagsmys istället är inte på topp humör direkt, men men slänger in ett inlägg efter tvätten.



Det är ingen vanlig dag för att det är nämligen min fina luis födelsedag

Grattis på födelsedagen älskling inte för att du läser min blogg men men love you mitt hjärta hoppas du lever i 1000 år till för du förtjänar allt.


ibland önskar jag att du alltid  kunde va en liten plutt så man kunde va lugn love you alot♥

it sucks when you know that you need to let go but you can't because you're still waiting for the impossible to happen

Tittar på internet efter min julklapp som jag önskar mig, som den photowhore iam önskar jag mig en ny kamera har verkligen tröttnat på min gamla kamera tycker den är alldeles för big och gillar inte riktigt hur bilderna blir. Önskar mig oxå en ny jacka får se vilken men det står mellan en lång svart goose, svart moncler får se ifall jag hittar några snygga jackor.

Blev sugen på pannkakor med grädde & glass och kärleksmums så jag tänkte kolla igenom så allt finns och börja baka.



its all bout me

Namn: Jennifer
Ålder: 18
Var bor du: Rissne
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: svart
Civilstånd: me myself and I
Vem behöver du mest just nu: Min familj
Hur imponerar man på dig: Be yourself 
Brukar du skratta för dig själv: det kan hända
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: haha okej, lussebullar?:)
Vad har du för mobil operatör: tele 2
Vem ringde du senast: Mams
Vad sa hon/han: Vad gör du?
Antal timmar sömn inatt: 7 i think
Sov du ensam: ja
Brukar du komma i tid: ja ibland hihi
När mår du bra: När min familj mår bra
När blev du fotad senast: igår
Vad saknar du: sommaren
Hade du en bra kväll igår: Nope
Favoritdryck på morgonen: Oboy
Rakar du benen: ja
Är du blyg: sometimes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Har du spytt offentligt: dont think so
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: suga av mig själv?
Är du nöjd med ditt liv: så länge jag är frisk så har jag nothing 2 complain
Vad är det värsta du vet: människor som inte är sig själva & lögner.
Har du bra vänner och äkta vänskap: absolut
Vad använder du för shampoo: bed head
Vad är det finaste du fått: min hund chico
En speciell dag du minns: finns många speciella dagar
Tycker du om någon just nu: ja
Vem ringer du när du är arg/ledsen: paps min bäste vän och jessica
Är det okej att gråta: ja absolut det är ju mänskligt.
När grät du senast: 2day av ilska faktiskt det händer mig ibland.
Har du piercing: Ja
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Ja
Solar du ofta: nu har jag faktiskt börjat sola ofta.
Är du bra på att laga mat: beror på
Gillar du att dansa: älskar att dansa
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: rätt så vig
Vad dricker du helst när du är törstig: trocadero
Tror du på ett liv efter döden: Ja
Tycker du om sushi: aldrig prövat
Vad äter du helst när du ser på film: chips m dipp & godis
Har du någon gång gråtit dej till sömns: flera gånger
Har du blivit sårad: har blivit riktigt besviken och de kändes.
Är du kär i någon just nu: Är kär i min baby Chico
Vad gillar du för musik: I love dancehall
Vad brukar du göra när du är ledsen: Ingen är värd att göra en människa ledsen tycker jag. Men jag brukar alltid lyssna på sköna låtar som får en på andra tankar lite mer fuck you tankar.

Just love dem


Gyal you somin tight yes mi love how you wuk mi groin
You grip mi right, use di muscle hold it baby
Mi call you last night have fi call you back tonight
Don't you somein right yes you somein tight
Mi seh Gyal you have di grip and di glue OH
Nuh bag a man naw pass through OH


what dosent kill me makes me stronger

Måste bara säga att det är verkligen en perfekt tajming för mig att börja blogga vill få ut det lilla bad emotions jag har annars kommer jag nog bli lite 2 mean och det vill man ju inte, de sista jag någonsin vill är en person illa.
Kärlek gör en riktigt blind och svag, jag personligen tycker inte kärleken e värd all the pain, visst finns det underbara stunder man önskar verkligen allt kunde vara så all the tajm,men icke sa nicke måste alltid finnas ett problem, men det är normalt. Man måste tydligen lära sig livets svåra gåta älska,glömma och förlåta.

I know it seems hard sometimes but remember one thing through every dark night theres a bright day after that. So no matter how hard it get stick your chest out keep ya head up and handle it.



I've learned that it takes years to build up trust and it only takes suspicion not proof to destroy it

Hej bloggen.. Det här är mitt första inlägg på min nya blogg hoppas verkligen ni gillar den.
Idag ska jag åka in till kista med en vän som ska köpa julklappar, och så tänkte vi äta något mumsigt på food court. Kommer inte skriva så mycket för att bloggen kommer inte ha publicerats offentligt än, tänkte skriva en massa inlägg innan så ni har något juicy 2 read. Kommer skriva en lista om mig själv oxå förstås, den kommer förmodligen upp efter detta inlägg.



A wise girl kisses but doesnt love listens but doesnt believe and leaves before shes left


RSS 2.0